Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun

1020,00
грн.
Сонцезахисний гель Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun містить хімічні фільтри та лягає на шкіру ледь помітним прозорим шаром, захищає від УФ променів типу UVA і UVB, SPF 50PA +++ і від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища, особливо від пилу. Гіпоалергенний гель Dr.Ceuracle відновлює шкіру після сонячних опіків або будь-яких інших пошкоджень. Крем насичений комплексом центели, основний інгредієнт якого - Центела Азіатська, також відома як «тигрова трава». Концентрований і пророблений комплекс Центели в серії Cica Regen дарує миттєве відновлення пошкодженої шкірі, бореться з почервоніння, подразненнями і запаленнями.
Формула сонцезахисного крему Dr.Ceuracle Cica Regen Vegan Sun містить:
  • Екстракт ківі — захищає шкіру від шкідливих зовнішніх факторів, таких як пил, і робить шкіру сяючою завдяки антиоксидантам в складі.
  • Комплекс центели (азіатіковая кислота / мадекассінова кислота / азіатікозід) і екстракт квітки Anthemis Nobilis (Римська Ромашка) — миттєво заспокоює і відновлює пошкоджену, чутливу шкіру, залишаючи її здоровою.
  • Екстракт квітки лотоса — сильний антиоксидант, захищає клітини шкіри від пошкоджень УФ-випромінюванням, також має пом'якшувальну, інтенсивно зволожуючу і заспокійливу дію, зміцнює клітини шкіри.
  • Екстракт гібіскуса — зволожує, підвищуючи рів
Спосіб застосування: Перед нанесенням спф треба зволожити шкіру. Далі рівномірно розподілити крем по поверхні обличчя на останньому етапі по догляду за шкірою. Рекомендується наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю.
Click to order