D'ALBA WATERFULL MILD SUNSCREEN SPF 50+PA+++

850,00
грн.

Легкий сонцезахисний засіб на фізичних фльтрах, який підходить для найчутливішої шкіри. Бренд славиться високотехнологічними продуктами з ретельно підібраними і перевіреними складами.

Сонцезахисний крем D'ALBA Waterfull Mild Sun Cream SPF 50+PA+++ є гіпоалергенним, підійде для шкіри з підвищеною чутливістю.

Крем захищає шкіру від фотостаріння, робить її зволоженою, візуально вирівнює тон.

Активні компоненти:

Екстракт білого трюфелю є джерелом вітамінів групи В, активно відновлює структуру шкіри, розгладжує, вирівнює, освіжає і зміцнює її. Знімає запалення і заліковує ушкодження.

Екстракт центеллы азіатською попереджає появу зморшок і в'ялості, надає пружність, зміцнює посудини, нормалізує водно-сольовий обмін.

Екстракт портулаку підвищує швидкість загоєння ушкоджень, регулює водний баланс, знімає запалення і свербіж, служить надійною профілактикою вікових змін.

Ніацинамід запускає процеси клітинного оновлення, підвищує еластичність шкіри, вирівнює мікротекстуру епідермісу і бореться з сильними запаленнями.

Наносити крем рекомендується перед виходом на сонце. Не залишає липкого відчуття або жирних слідів.

Спосіб застосування : нанесіть на шкіру за 20 хвилин до виходу на вулицю. Дайте вбратися. Оновлюйте покриття що 4 години.

Click to order