D'ALBA WATERFULL ESSENCE SUNSCREEN SPF 50+PA+++

850,00
грн.

Есенція для щоденного захисту шкіри від сонця D'ALBA WATERFUL ESSENCE SUN CREAM має найлегшу кремову текстуру, швидко вбирається після нанесення і окрім сильних сонцезахисних властивостей (SPF50 + PA ++++) радує вираженими розгладжуючими, живильними й зволожуючими здібностями.

Засіб на 100% гіпоалергенний, підходить для шкіри з підвищеною чутливістю. Крем захищає шкіру від фотостаріння, приємно освіжає, робить її м'якою і гладкою. Склад засобу збагачений комплексом зволожуючих і тонізуючих шкіру компонентів.

Активні компоненти сонцезахисної есенції:

  • Екстракт білого трюфеля є джерелом вітамінів В, активно відновлює структуру шкіри, розгладжує, вирівнює, освіжає та зміцнює її. Знімає запалення та заліковує пошкодження.
  • Екстракт центелли азіатської попереджає появу зморшок та дряблості, надає пружність, зміцнює судини, нормалізує водно-сольовий обмін.
  • Екстракт портулаку підвищує швидкість загоєння пошкоджень, регулює водний баланс, знімає запалення і свербіж, служить надійною профілактикою вікових змін.
  • Ніацинамід запускає процеси клітинного відновлення, підвищує еластичність шкіри, вирівнює мікротекстуру епідермісу і бореться з сильними запаленнями.
  • Вітамін Е не тільки відмінно захищає від ультрафіолету, але і освіжає втомлену та суху шкіру, робить її м'якою і гладкою, надає пружність та здоровий колір.

Наносити крем рекомендується перед виходом на сонце. Не залишає відчуття липкості або жирних слідів.

Спосіб застосування: нанесіть крем-есенцію за 20 хвилин до виходу на вулицю. Розподіліть та дайте всмоктатися. Оновлюйте покриття що 4 години.

Click to order