Real Barrier сироватка заспокійлива

680,00
грн.
Заспокійлива сироватка інтенсивно зволожує, заспокоює та наповнює шкіру корисними речовинами, відновлює та зміцнює епідерміс.
Використання засобу прискорює клітинний метаболізм: шкірний покрив швидше регенерується після пошкоджень, стає гладкішим, еластичним.
У короткий термін сироватка знімає подразнення, спровоковані зовнішніми факторами, максимально зволожує.
Завдяки MLE (Multi-Lamellar Emulsion) в основі продукту, повністю заповнюється дефіцит компонентів, необхідних для відновлення шаруватої структури шкіри.
Текстура сироватки легка і абсолютно безмасляна, яка максимально швидко вбирається і не залишає будь-якої липкості та жирності.

  • Комплекс з 5 видів гіалуронової кислоти – максимально ефективно зволожує верхні та глибокі шари дерми, надає їй здорового сяйва, посилює вологовтримні здібності самої шкіри.
  • Комплекс 3-Calming – пантенол, мадекасосид (центелла азіатська), алантоїн. Знімає подразнення, почервоніння, свербіння, відновлює бар’єрні функції шкіри, підвищує місцевий імунітет, а також захищає клітини від окиснення.
  • Кетон малини – виявляє анти-ейдж ефект, вирівнює мікрорельєф шкірного покриву. Також засіб добре зміцнює та підвищує бар’єрні функції: стійкість до негативних факторів довкілля.
Click to order