The Ritual of Ayurveda Rebalancing Treat

850,00
грн.
  • Склад набору: живильний Шампунь - Rituals The Ritual of Ayurveda Shampoo, 70 мл + Сухе масло для тіла і волосся Balancing Body Cream, 70 мл
  • живильний Шампунь - Rituals The Ritual of Ayurveda Shampoo

Живильний ультра блиск шампунь, використовуваний індійську троянду і Shikakai, також відомий як "фрукт для волосся". Інтенсивно зволожує волосся, що виробляють блискучими і шовковистим волоссям. Поєднує в собі Shikakai, природний аюрведичний кондиціонер, сприяє здорового блиску з розслаблюючими індійськими властивостями троянди. Захищає колір волосся, ідеально підходить для повсякденного використання. Не містить парабенів, сульфатів, силіконів. 100% натуральне унікальне сухе масло, живить шкіру збагачений живильними травами відповідно до аюрведичній традицією. 100% натуральне сухе масло з живильним маслом солодкого мигдалю і базиліком. Унікальна формула сухого масла швидко вбирається, робить шкіру шовковистої гладкості і залишає прекрасний аромат.

  • Гель-пінка для душу - Rituals The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel Унікальна технологія піни для душу на основі індійської троянди і солодкого мигдалю. Невелику кількість гелю змішайте з водою і миттєво перетворіть гель в густу, розслаблюючу піну.
  • Крем для тіла - Rituals The Ritual of Ayurveda Balancing Body Cream

Наповнений древніми аюрведичні інгредієнтами - маслом солодкого мигдалю та індійської троянди. Ідеально підходить для пом'якшення шкіри і дають розслабляючий ефект.

Click to order