The Ritual Of Sakura Renewing Routine

1500,00
грн.
  • Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Routine (Set М) – цей набір стане чудовим подарунком, що базується на казкових ароматах квітучої вишні та рисового молока. У набір входять:

Крем для тіла Rituals Sakura Magic Touch, 70 мл

  • Цей крем для тіла створений на основі унікального поєднання зволожуючих інгредієнтів та вітамінів, які зроблять вашу шкіру гладкою, еластичною та свіжою. Його основним елементом є азіатська центелла, багата амінокислотами та бета-каротином. Крем заспокоює запалення, прискорює загоєння ран, накопичує колаген, покращує кровообіг та зміцнює шкіру.
  • Пінка для душу - Rituals of Sakura Foaming Shower Gel, 200 мл

Збагачений натуральним живильним органічним рисовим молоком та володіючи ароматом сакури, гель перетворюється на густу піну при контакті з водою і легко видаляє забруднення, одночасно живлячи та зволожуючи. Шкіра після застосування залишається свіжою, оновленою та неймовірно еластичною. Має ніжний аромат.

Поживне мило для рук - 300 мл

  • Формула мила, збагачена органічним рисовим молоком та квітками сакури, які зволожують та захищають ваші руки.
  • Скраб для тіла - Rituals Ritual of Sakura Body Scrub, 125 млСкраб був розроблений для м'якого відлущування, зволоження та живлення шкіри завдяки пом'якшувальним маслам, що входять до складу засобу. Він збагачений живильним рисовим молоком, яке робить шкіру м'якою, еластичною і надає їй здорового блиску. Скраб має свіжий, солодкий та ніжний аромат квітучої вишні та рисового молока.
Click to order