Bvlgari jasmin noir

1350,00
грн.
  • Bvlgari Jasmin Noir - особлива парфумована вода від будинку моди Bvlgari. Іноді вважається, що така майже готична назва дійсно оповита містикою і генерує її навколо аромату. Узяти хоча б те, як стрімко ці парфуми отримали свою популярність і увійшли до класу як один зі списку найпрестижніших італійських жіночих ароматів.
  • Незважаючи на те, що вже всім зрозуміло, що в основу цієї парфумерної композиції був покладений аромат жасмину, його відразу ж так нез’ясовно влучно доповнили ароматом мигдалю, і багатьох цей синтез збиває з пантелику. Сік гарденії вливає до аромату незрозумілу магію зваблення й нам починає здаватися, що вже не ми, а сам аромат починає будувати якісь інтриги та флірт. Недарма довгий час вважалося, що аромат гарденії здатний викликати увагу коханого.
  • Подібні легенди розповідають і про солодець, а також про боби тонка. Хто знає, з яким точно умислом Карлос Бене та Софі Лаббе, відомі парфумери компанії Bvlgari, створили таке поєднання ароматів. Лише тільки жінки зможуть дізнатися відповідь на цю парфумерну загадку.
Click to order