Mancera Roses & Chocolate

1500,00
грн.
  • Запашна композиція Roses & Chocolate Mancera побудована навколо гіркуватого шоколаду і розкішної троянди. Ці незвичайні парфуми – ідеальний вибір для шанувальників ексклюзивних і розкішних ароматів. Він ідеально підійде як цілеспрямованому і сильному чоловікові, так і чуттєвій, ніжній жінці.
  • Композиція поступово розкривається на шкірі, грає квітковими та фруктовими переливами. З перших секунд ароматна хмаринка огортає свіжістю бергамота й апельсина, терпкістю чорної смородини й солодкістю стиглого персика. У «серці» можна відчути нотки оксамитової троянди й м'якої ніжної фіалки, які гармонійно переплітаються з гірко-солодким темним шоколадом. В останньому акорді сплелися солодкі пахощі ванілі з мускусом і деревними нотами білого кедра, що оголюють в ароматі особливу розкіш.
  • Парфумована вода дуже стійка і більше підходить для використання взимку і восени. Аромат можна наносити на внутрішню сторону зап'ястя, шию і згин ліктя, за вуха. Дуже красиво парфуми звучать на волоссі. Щоб уникнути його пересихання та пошкодження, розпорошіть на долоні й проведіть по вологим пасмам. Так аромат краще вбереться і буде ще довго радувати вас ніжним фруктово-квітковим поєднанням.
Click to order