Dolce&Gabbana Dolce Shine

1000,00
грн.
  • Яскрава літня композиція Dolce&Gabbana Dolce Shine поповнила собою знамениту "сонячну" колекцію жіночих ароматів, запущену культовим італійським домом високої моди Dolce&Gabbana. Іскрометний фруктово-квітковий коктейль з'явився на полицях парфумерних бутиків 2020 року та став фаворитом у чарівній лінійці "DOLCE ".
  • Як і всі її учасники, казковий і максимально природний запах натхненний величною красою й енергією сонця, яка найбільш явно відчувається в спекотний літній полудень. У його лагідних променях розпускаються дивовижні квіти, дозрівають запашні фрукти й вся природа нібито оживає, купаючись у потоках сонячного тепла, що обволікають. Талановитий парфумер Marie Salamagne, якій і було довірене створення цієї чарівної композиції, зуміла ідеально передати атмосферу італійської весни, а точніше, самого її початку, коли зимові грозові хмари змінюють своє забарвлення з темно-сірих у насичено-блакитні відтінки безтурботного сонячного неба.
  • З першим вдихом парфумів, ми плавно перенесемося на мальовниче середземноморське узбережжя Амальфі, де простягаються безкраї цитрусові плантації грейпфрута, лимона і соковитої айви. У вершині піраміди Dolce&Gabbana Dolce Shine явно відчуваються тропічні нотки теплого оксамитового манго, ніжно поцілованого сонячними промінчиками. Ніжні квіткові відтінки медового жасмину, туберози й білосніжного флердоранжу сплелися в розкішне серце, оповите сяйною солодкістю. Легкий деревний шлейф звучить максимально прозоро та лягає на шкіру невагомою вуаллю з австралійського сандалу й білого мускусу.
Click to order