Medi-Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch

550,00
грн.

Зволожуючі гідрогелеві патчі з пептидами Medi-Peel Hyaluron Aqua Peptide 9 Ampoule Eye Patch допомагають позбутися від сухості і відчуття стягнутості, мають легку підтягуючу дію і сприяють розгладженню дрібних мімічних зморшок.

Патчі допомагають в найкоротші терміни усунути сухість, зняти набряки і освіжити погляд, мають ревіталізуючу і тонізуючу дію. Екстракти морських водоростей наповнюють клітини мікроелементами і активними компонентами, необхідними для підтримки здоров’я і молодості тканин епідермісу. Вони стимулюють вироблення власного колагену, забезпечують глибоке проникнення зволожуючих факторів в епідерміс і перешкоджають випаровуванню вологи.


  • Основні діючі компоненти:

Екстракт морських водоростей сприяє оновленню шкіри, зміцнює імунітет шкіри, розширює судини, глибоко живить, тонізує, очищає, зміцнює судини, надає антивікову дію.

Екстракт перлів містить кальцій і величезну кількість вітамінів і мікроелементів, сприяє зміцненню лицьових м’язів, надає живильну і зволожуючу дію. М’яко освітлює шкіру і допомагає боротися з темними колами під очима, а комплекс пептидів володіє підтягуючим і омолоджуючу ефектом, сприяє скороченню глибини зморшок і підтримує молодість шкіри.


Комплекс пептидів збільшує пружність і еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену і еластину. Зменшує глибину зморшок і перешкоджає обвисання шкіри.

Click to order