Huxley Healing Mask Deluxe

230,00
грн.
Поживна відновлююча маска для тьмяної «втомленої» шкіри Huxley Healing Mask Deluxe – ефективний доглядовий засіб для домашнього застосування. Вона насичує клітини вологою та вітамінами, покращує обмін речовин, кровообіг, зміцнює стінки судин, розгладжує зморшки, освітлює пігментні плями, має протизапальні та антиоксидантні властивості. При регулярному використанні маска дає помітний омолоджуючий ефект та сповільнює старіння шкіри.

Дія активних компонентів
Олія кактуса опунції – головна складова Huxley Healing Mask Deluxe – зміцнює клітинні мембрани, нормалізує процеси обміну, відновлює здорову мікроциркуляцію у всіх шарах шкіри, надає обличчю доглянутого свіжого вигляду.

Інші компоненти маски:

екстракт тусли – м'яко очищує та звужує пори, матує, вирівнює текстуру/мікрорельєф шкіри, нормалізує вироблення себуму, перешкоджає появу жирного блиску на обличчі протягом дня;
рицинова олія - сприяє швидкому загоєнню ран і мікротріщин, знімає свербіж, почервоніння, подразнення, усуває постакне (дрібні рубці та шрами);
екстракт центелли – розгладжує вікові зморшки, сповільнює старіння;
екстракт баклажану – сприяє синтез гіалуронової кислоти.
Завдяки безпечному натуральному складу корейська маска з кактусом підходить усім, але особливо «сподобається» тонкій стомленій шкірі, що схильна до сухості та появі дрібних зморшок. Засіб має приємну консистенцію, не викликає алергію, «дружить» з чутливою шкірою.
Click to order