Real Barrier Маска тканинна зволожувальна

Зволожувальна тканинна маска з керамідами зміцнює захисні функції епідермісу, відновлює пошкоджені клітини шкіри, активно живить та бореться із сухістю. Має заспокійливу дію знімає свербіж і подразнення.

Основа маски просочена високоживильною кремовою есенцією, яка чудово усуває сухість і лущення, активно зволожує та відновлює ліпідний бар’єр шкіри.

М’яка бавовняна тканинна маска не подразнює і не провокує появу висипань, підходить навіть для ніжної та чутливої ​​шкіри.


Основні діючі компоненти:



  • Мадекасосид – має протизапальну та ранозагоювальну дію, знижує чутливість шкіри, надає судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.
  • Комплекс керамідів – підвищує захисні функції шкіри, запобігає втраті вологи, регулює ряд клітинних функцій, допомагає відновити шкіру.
  • Пантенол – стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і подразнення, має ранозагоювальні властивості.
  • Алантоїн – зволожує, пом’якшує шкіру, знімає подразнення та запалення, нормалізує вироблення шкірного себуму, звужує пори, прискорює регенерацію.
Click to order