SKIN1004 ZOMBIE BEAUTY MUMMY PACK

95,00
грн.
Антивікова ліфтинг-маска з чорним трюфелем Skin 1004 Mummy Pack & Activator Kit - хіт корейського ринку та Amazon, що завоював серця споживачів доступною ціною та миттєвим результатом. Маска виконана у форматі концентрованого порошку та рідкого активатора.

Антивікова ліфтинг-маска Zombie Beauty Mummy Pack & Activator Kit має моментальну підтягуючу дію, розгладжує зморшки, знімає набряклість і відновлює пружність тканин. Активно зволожує, сприяє утриманню вологи у глибоких шарах епідермісу, не допускає зневоднення та дегідратації.

Маска має яскраво-виражену anti-age дію, вирівнює рельєф, зменшує глибину виражених мімічних зморшок і уповільнює процеси старіння. Покращує тонус шкіри, підтягує контур обличчя, підтримує синтез колагену та еластину.

Має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від агресивного зовнішнього впливу вільних радикалів, ультрафіолету та факторів навколишнього середовища, зупиняє окисні процеси. Зміцнює імунітет шкіри, перешкоджає розвитку вікових змін, підтримує здоров'я та молодість шкіри.

У маски густа, але легка консистенція, продукт добре розподіляється по шкірі. Відразу після нанесення засіб починає активно впливати на шкіру та сильно стягує її, що забезпечує ліфтинг-ефект та розгладжує зморшки. Після змивання маски шкіра стає гладкою, бархатистою та більш підтягнутою.

Використання маски допоможе визначити проблемні зони обличчя. Підсихаючи, маска, шляхом утворення тріщин на деяких ділянках, підкаже про нестачу вологи, а утворення хвилястої поверхні говорить про нестачу пружності.
Click to order