Зволожуюча маска «Огірок та алое» з гіалуроном

580,00
грн.

Діючі компоненти:


Гіалуронова кислота – один із важливих компонентів міжклітинної речовини глибоких шарів шкіри. У нашому організмі вона зберігає воду в клітинах, а її дефіцит призводить до сухості, утворення зморшок та провисання тканин. Одна молекула ГК може утримати кількість води в 1000 разів, що перевищує її власну вагу. Косметичні продукти з ГК утворюють у поверхневих шарах епідермісу вологоутримуючий бар'єр, що пом'якшує та розгладжує шкіру. Зморшки стають менш помітними за рахунок тяжіння вологи молекулою гіалуронової кислоти. Внаслідок шкіра виглядає більш рівною, пружною та молодою.


Багатий хімічний склад корисних речовин робить олія насіння огірка одним з найпопулярніших масел, що широко використовуються в косметології. Олія з насіння огірка покращує колір обличчя, надає еластичність та добре освіжає. Забезпечує ефективний догляд за областю навколо очей: тонізує втомлені повіки, усуває синці навколо очей і перші зморшки. Огіркова олія відбілює шкіру, усуваючи пігментні плями, землистий колір обличчя, в'ялість, забезпечує збалансоване щоденне зволоження. Так шкіра довше залишається молодою та здоровою, має сяючий вигляд. Олія швидко вбирається, очищає шкіру від прищиків та почервоніння. Очищає та загоює вугри, акне, фурункули, екземи. Олія насіння огірка застосовується в лосьйонах та компресах на уражені місця.

Пом'якшує і розгладжує структуру шкіри. Допомагає зменшити розтяжки, рубці, шрами та інші нерівності, знімає лущення, допомагає при надмірній сухості.


НУФ - цей активний компонент поєднує кілька взаємодоповнюючих і синергетичних компонентів для оптимального відтворення «природного фактора зволоження» шкіри («NMF» англійською мовою), тобто всіх сполук, які забезпечують природну підтримку зволоження шкіри. Тому він є надпотужною зволожуючою активною речовиною.

Click to order