Набір Home Stylist Kit

1650,00
грн.

Опис:


+Шампунь Інфра — CHI Infra Shampoo

М'який шампунь, який добре піниться і чудово промиває шкіру голови, позбавляючи її від забруднень, залишків стайлінгу і надлишку себума. При цьому збалансована формула засобу запобігає пересушуванню покриву, не порушує його природний баланс pH і не обтяжує навіть тонке волосся.


Спосіб застосування:


 нанести шампунь на вологе волосся. Ретельно спінити і залишити на 1-3 хвилини, потім змити. При необхідності повторити.e


+Кондиціонер Інфра — CHI Infra Treatmnt

Кондиціонер покликаний завершити ритуал базового догляду і згладити кутикули, які відкриваються під час миття. Активні компоненти продукту буквально запаюють лусочки кортекса, роблячи пасма більш гладкими, міцними, еластичними і пружними.


Спосіб застосування:

 після миття нанесіть кондиціонер і ретельно розподіліть на волоссі. Для звичайного кондиціонування — залиште на 2 хвилини, для глибокого — обгорніть голову рушником і залиште на 5 хвилин.


+ Зміцнювальний засіб, який не потребує змивання — CHI Keratin Mist

Незмивний засіб від CHI надає ефект салонної процедури відновлення вже після 1 використання. Усе це завдяки запатентованому комплексу шовкових протеїнів, які реконструюють пошкоджені ділянки волосся. Як результат, ваші локони слухняні, щільні, блискучі і здорові.

Спосіб застосування: рясно розпорошити CHI Keratin Mist на сухе або вологе волосся. Не змивати. Можна застосовувати щодня.


+Відновлювальний комплекс для волосся з шовком — CHI Silk Infusion

Волосся, як шовк? Це не ілюзія, а цілком відчутна реальність догляду з натуральними частинками шовку від CHI. Невелику порцію ароматної емульсії розітріть між долонями і нанесіть по всій довжині пасом, відступивши на кілька сантиметрів від коренів. Сироватка запобігає ламкості і посіченню кінчиків, а також захищає волосся від негативного впливу агресивних факторів зовнішнього середовища.


Спосіб застосування:


 нанести невелику кількість на долоні і ретельно нанести на сухе або трохи вологе волосся від середньої частини по довжині волосся, концентруючи увагу на кінчиках. Залишок нанести на початок росту волосся. Приступити до теплового укладання.


Призначення:


відновлення, зволоження.

Click to order