Anti-dandruff shampoo

Fanola
250,00
грн.
Опис:
Шампунь проти лупи Anti-dandruff shampoo італійського бренда Fanola забезпечить вашому волоссю комплексний догляд, перетворюючи його з кожним застосуванням. Косметичний продукт вирізняється чудовою якістю й ефективністю, тому він стане цінним поповненням вашого арсеналу краси.
Засіб дбайливо очищає епідерміс і волосся від забруднень, себуму та стайлінгових засобів, одночасно підтримуючи оптимальний рівень зволоженості й даруючи тривале відчуття комфорту. До складу шампуню входить біологічно активна сіркомістка речовина октопірокс, яка бореться з грибком, що провокує появу лупи, а також надає антисептичну, заспокійливу і протизапальну дії. Косметичний продукт позбавить вас від лупи і захистить від її подальшої появи, одночасно надаючи локонам здорове сяйво і шовковистість завдяки вмісту в ньому рослинних екстрактів шавлії й тимусу.
Спосіб застосування: нанесіть потрібну кількість шампуню на шкіру голови і по всій довжині волосся, масажуйте до появи піни. Змийте теплою водою і промокніть волосся рушником. Повторно нанесіть продукт, залишивши його на волоссі на 2-3 хвилини, змийте теплою водою.
Призначення:
 від лупи, живлення, зволоження, очищення


Weight: 350 g

Click to order