Nutri Care Restructuring Conditioner

Fanola
310,00
грн.
Опис:
Реструктуризуючий кондиціонер із серії засобів по догляду за волоссям Nutri Care від Fanola — це зволожуючий косметичний продукт, який відновлює структуру сухого і кучерявого, а також хімічно пошкодженого, забезпечує їх необхідними поживними речовинами. Сприяє легкому розчісування та гладкості волосся.
Олія льону, що входить до складу, здатна подарувати пасмам дорогоцінну вологу, безліч вітамінів і мікроелементів. Регулярне застосування даного кондиціонера допоможе придбати розкішне волосся - сильне, шовковисте, блискуче і живе. Так як засіб має можливість нагородити пасма захисним бар'єром, тепер ви можете не турбуватися про те, як вплинуть на ваше волосся негативні зовнішні фактори навколишнього середовища.
Спосіб застосування:  нанесіть кондиціонер на вологе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині, залиште на 3 - 5 хвилин. Рясно змийте теплою водою.
Призначення:
Антистатичний ефект, Відновлення, Для посічених кінчиків, Живлення, Захист від зовнішніх чинників, Зволоження, Проти сплутування.

Weight: 350 g

Click to order