Цукрова паста для шугарінга

Sugar paste Hard Enjoy professional - паста для шугарінга, що дозволяє легко видалити непотрібні волосся з будь-яких зон (ноги, руки, пахвові западини, пахова зона).

Екологічна, підійде як для процедур в домашніх умовах так і для професійної діяльності, не тече і дозволяє легко і швидко працювати.

Як зробити шугаринг в домашніх умовах:

1. Обробіть зону депіляції дезінфектором – це допоможе уникнути інфікування і запалення шкіри.

2. Нанесіть засіб до депіляції – він підготує шкіру до процедури і зменшить ризик розвитку неприємних наслідків.

3. Ретельно протріть шкіру сухою серветкою.

4. Присипте зону депіляції тальком для тіла. Він збільшить зчеплення волосків з пастою і спростить проведення шугарінга.

5. Візьміть підходящу для вибраної ділянки пасту і відокремте від неї шматочок розміром приблизно з волоський горіх. Трохи розімніть карамель в руках і нанесіть на шкіру проти росту волосся, добре її розмажте. Робити це можна як голими руками, так і в медичних рукавичках.

6. Різкими смикаючими рухами зірвіть цукрову пасту по напрямку росту волосся. Звертаємо вашу увагу: при порушенні рекомендацій щодо направлення нанесення і зняття пасти можливі сильні больові відчуття, вростання волосся, роздратування та інші небажані явища, тому при проведенні шугарінга в домашніх умовах обов'язково виконуйте ці правила.

7. Закінчивши з депіляцією однієї ділянки, зліпіть нову кульку і займіться наступною зоною.

8. Змийте залишки пасти і обробіть шкіру засобом після депіляції. Він допоможе остаточно очистити шкіру, пом'якшити, зволожити і заспокоїти її. Для отримання бажаного ефекту застосовуйте засіб протягом кількох днів, а не тільки безпосередньо після шугарінга.

9. Для закріплення результату використовуйте засоби для уповільнення росту волосся, які дозволять насолоджуватися гладкою шкірою на порядок довше, ніж зазвичай.

Click to order