Real Barrier крем заспокійливий з центеллою

Основні діючі компоненти:

  • Panthenol — Це стабільна форма вітаміну В5. Вітамін B5 може ефективно зв’язувати та утримувати воду, внаслідок чого шкіра стає м’якою та зволоженою. Також Пантенол допомагає шкірі захищатися від зовнішніх впливів. При нанесенні він зменшує почервоніння та пригнічує запалення.
  • Tocopherol — Антиоксидант, який захищає клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, появі яких сприяє ультрафіолетове випромінювання та інші негативні фактори навколишнього середовища (вихлопні гази, тютюновий дим). Крім того, вітамін Е має зволожуючі і загоюючі властивості і допомагає зміцнити бар’єрну функцію шкіри. Токоферол також є природним протизапальним засобом, тому він допомагає заспокоїти подразнену шкіру.
  • Allantoin – Відомий своєю заспокійливою дією на пошкоджену шкіру і загоєнням ран. Він не тільки допомагає позбутися від відмерлих клітин шкіри, але і сприяє їх оновленню. Також алантоїн діє як пом’якшувальний засіб, який зберігає шкіру зволоженою і запобігає сухості і подразненню. У складі алантоїна містяться такі речовини як: мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкозиди, таніни, каротини. Кожен з цих компонентів сприятливо впливає на шкіру.
Click to order