Real Barrier крем зволожувальний

900,00
грн.

Основні діючі компоненти:

  • Panthenol – Це стабільна форма вітаміну В5. Вітамін B5 може ефективно зв’язувати та утримувати воду, внаслідок чого шкіра стає м’якою та зволоженою. Також Пантенол допомагає шкірі захищатися від зовнішніх впливів. При нанесенні він зменшує почервоніння та пригнічує запалення.
  • Sodium Hyaluronate – Це водорозчинна сольова форма гіалуронової кислоти, створена вченими для підвищення стабільності і зменшення ймовірності окислення. Гіалуронат натрію більш стабільний і також має меншу молекулярну масу, ніж гіалуронова кислота, тому він може проникати через шкіру і виробляти більш помітну різницю, ніж гіалуронова кислота. Гіалуронат натрію допомагає заповнити вміст вологи в шкірі і додає їй насичений і зволожений вид. Гіалуронат натрію також допомагає поліпшити зовнішній вигляд тонких ліній і зморшок. З віком наше тіло втрачає здатність виробляти гіалуронову кислоту. Повертаючи шкірі вологу, яка з часом втрачається, можна зміцнити шкіру і зменшити появу зморшок.
  • Allantoin – Відомий своєю заспокійливою дією на пошкоджену шкіру і загоєнням ран. Він не тільки допомагає позбутися від відмерлих клітин шкіри, але і сприяє їх оновленню. Також алантоїн діє як пом’якшувальний засіб, який зберігає шкіру зволоженою і запобігає сухості і подразненню. У складі алантоїна містяться такі речовини як: мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкоронова кислота, глюкозиди, таніни, каротини. Кожен з цих компонентів сприятливо впливає на шкіру.
  • Tocopheryl Acetate — Довга наукова назва вітаміну Е, являє собою синтетичний складний ефір токоферолу і оцтової кислоти, використовується в якості альтернативи чистому токоферолу, забезпечуючи менш кислий продукт з більш тривалим терміном зберігання. Вітамін Е використовується для захисту природного бар’єру шкіри, допомагає утримувати вологу, лікує та надає шкірі антиоксидантні властивості, таким чином зменшує негативний вплив вільних радикалів на шкіру.
Click to order