Sodium Ascorbyl Phosphate

550,00
грн.
  • Аскорбіл фосфат натрію (Sodium Ascorbyl Phosphate) – стабільна формула вітаміну С, що добре проникає. Працює як антиоксидант, освітлює шкіру, допомагає синтезувати колаген, відновитись після засмаги.

  • Вітамін С в поєднанні з феруловою кислотою, вітаміном Е та МСМ - . допомагає у боротьбі з проблемами гіперпігментації (мелазма, післязапальна гіперпігментація, пігментні плями, ластовиння). Сприяє освітленню шкіри, покращує колір обличчя та робить шкіру більш «сяючою».

  • Сироватка з вітаміном С є відмінним антиоксидантом – захоплює та руйнує вільні радикали, які спричиняють вікові зміни на шкірі. При його нестачі знижується вироблення природного колагену, що призводить до передчасного старіння шкіри, провисання контурів, втрати еластичності та пружності. Також він допомагає вирівняти колір шкіри, освітлити її, прибрати постакне, пігментні плями, це відбувається тому що вітамін С зменшує синтез меланіну і руйнує темний пігмент у верхніх шарах шкіри. Крім перерахованого вище, вітамін С допомагає зменшити запалення на шкірі, підвищити її захисні функції, вирівняти рельєф, навіть зменшити рубці.
Click to order