Cos De Baha Tranexamic Serum

700,00
грн.
  • Транексамова кислота зростає в рейтингах як один з найпопулярніших інгредієнтів у новітніх препаратах для лікування пігментних плям на ринку. Сироватка для обличчя та шиї Cos De Baha Tranexamic Serum 30ml спрямована на боротьбу з пігментацією, пост акне, ефективно освітлює її, вирівнює колір обличчя.
  • Продукти, що містять транексамову кислоту рекомендуються для запобігання постзапальній пігментації , яка може бути поширеним побічним ефектом лазерного лікування.Транексамова кислота ефективно працює з пігментацією і постакне. Вона блокує перенос пігменту від меланоцитів (клітин, що виробляють пігмент) до кератиноцитів (клітини, які синтезують кератин, які знаходяться в зовнішньому шарі шкіри-епідермісі). Транексамова кислота знижує чутливість шкіри до ультрафіолетового випромінювання – ось чому його інгредієнт настільки популярний в Азії та Індії. Транексамова кислота допомагає помітно зменшити вигляд різних форм зміни тону шкіри, включаючи сліди від акне та мелазми, які можуть бути особливо стійкими.
  • Саліцилова кислота, ніацин, бакучіол, азелаїнова кислота, вітамін С - компоненти, які підсилять дію транексамовой кислоти.
Click to order