Тонік зволожуючий для сухої шкіри

280,00
грн.
Активні інгредієнти:
Сечовина (карбамід) – утримує вологу в шкірі, запобігає зневодненню. Сечовина має гарні гігроскопічні властивості, тому легко поглинає вологу і утримує її, що дозволяє зменшити зневоднення шкіри. Сприяє прискореному оновленню на клітинному рівні, створює невидиму плівку. Сечовина допомагає клітинам відновлюватися та оновлюватися, зберігаючи захисний бар'єр шкіри та перешкоджаючи зовнішнім подразникам.
Інулін БІО - це полісахарид фруктози, 100% рослинного походження. Це розчинні харчові волокна "пребіотик" - присутні в коренях і кореневищах багатьох рослин. Рослинний полісахарид інулін має важливу дерматологічну властивість – зберігати корисну мікрофлору на поверхні епідермісу, косметика на інуліні зміцнює імунітет шкіри та допомагає їй краще засвоювати активні компоненти.
Гіалуронова кислота — головний «зволожувач» і один з найпопулярніших компонентів косметичних засобів. Утримує вологу в шкірі, створює тонку, пружну, повітропроникну плівку на поверхні шкіри, що перешкоджає втраті вологи. Стимулює загоєння ран практично без утворення шрамів, зменшує ризик появи рубців, пом'якшує і розгладжує. Активізує захисні властивості шкіри, захищає від впливу ультрафіолету та вільних радикалів. Заповнює зморшки: зморшки стають менш помітними, а шкіра виглядає більш рівною,пружною і молодою.
Click to order