Гідрофільна олія для очищення жирної та проблемної шкіри

325,00
грн.
Активні компоненти:
Конопляна олія живить, зволожує і захищає шкіру, робить її бархатистою, відновлює еластичність і, завдяки жирним кислотам, що містяться в ній, має відмінні регенеруючі властивості. Антиоксиданти у складі цієї олії попереджають раннє старіння шкіри.
Олія лавра застосовується для догляду за чутливою та пошкодженою шкірою, також її використовують при догляді за проблемною та схильною до жирності шкірою обличчя. Заспокоює роздратовану та запалену шкіру; надає тонізуючу дію на шкіру обличчя.
Олія мигдалю - часто називають "олією краси" завдяки унікальному складу та дії. Вона здатна перетворити, омолодити, відновити виснажену дерму. У її складі присутні багато жирних кислот (особливо лінолевої та олеїнової), а також потужного антиоксиданту - вітаміну Е. У поєднанні з омолоджуючим ефектом вітаміну F вони розгладжують зморшки, підвищують пружність і надають шкірі сяйва.
Крім приголомшливих омолоджувальних, поживних, зволожуючих властивостей олія жожоба має відмінну протизапальну дію. Завдяки цьому її успішно застосовують при різних видах акне, псоріазі, дерматиті та інших різновидах шкірних захворювань.
Провітамін В5 (D-pantenol) – регенерує, заспокоює, захищає ніжну шкіру та слизові оболонки.
Ефірна олія шавлії є одним з найсильніших антисептиків, її широко застосовують при лікуванні шкірних захворювань (екзема, дерматит, псоріаз). Виступаючи як антисептик, шавлія лікує вугровий висип, звужвє пори, знімає запалення, усуває почервоніння та жирний блиск на шкірі. Шляхом стимуляції клітин шкіри до активного оновлення, олія пробуджує процеси регенерації шкіри. За рахунок цього її було визнано високоефективним антивіковим засобом.
Click to order