Real Barrier Бальзам гідрофільний очищаючий

80,00
грн.

Основні діючі компоненти:

  • Олія бергамота – має протизапальну дію. Воно знімає почервоніння, усуває запалення та подразнення на шкірі. Також, бергамот регулює вироблення шкірного сала та звужує пори, повертаючи шкірі здоровий вигляд.
  • Олія майорану – потужний антиоксидант і антисептик, який крім антимікробної та загоюючої дії, надає шкірі сяйва, пом’якшує її та усуває запалення.
  • Олія ромашки – добре знімає запалення, свербіж, позбавляє від акне, вугрів та гнійничкового висипу, відбілює шкіру обличчя та рук, розгладжує дрібні зморшки.
  • Panthenol – Це стабільна форма вітаміну В5. Вітамін B5 може ефективно зв’язувати та утримувати воду, внаслідок чого шкіра стає м’якою та зволоженою. Також Пантенол допомагає шкірі захищатися від зовнішніх впливів. При нанесенні він зменшує почервоніння та пригнічує запалення.
  • Allantoin – Відомий своєю заспокійливою дією на пошкоджену шкіру і загоєнням ран. Він не тільки допомагає позбутися від відмерлих клітин шкіри, але і сприяє їх оновленню. Також алантоїн діє як пом’якшувальний засіб, який зберігає шкіру зволоженою і запобігає сухості і подразненню. У складі алантоїна містяться такі речовини як: мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкоронова кислота, глюкозиди, таніни, каротини. Кожен з цих компонентів сприятливо впливає на шкіру.
Click to order