Гідрофільна олія для очищення сухої шкіри обличчя

325,00
грн.
Активні компоненти:
Оливкова олія унікальна тим, що містить велику кількість сквалена (зволожуючого компонента), кальцію, заліза, міді, а також вітаміни А, D і Е, що нейтралізує вплив вільних радикалів, через які шкіра швидше в'яне і з'являються зморшки. Вітаміни А і D, що містяться в олії, беруть участь в оновленні епідермісу, зменшують кількість ороговілих частинок шкіри і захищають від забруднень навколишнього середовища, а каротин - від впливу ультрафіолетових променів.
Олія авокадо для обличчя дозволяє запобігти раннім зморшкам, зволожує шкіру. У цьому відбувається підтяжка обличчя, вирівнювання його рельєфу, очищення вугрів, подразнення. Вирівнюється колір шкіри, йде лущення.
Абрикосова олія надає освіжаючу, відновлюючу, загоювальну, заспокійливу, тонізуючу антибактеріальну, антисептичну, пом'якшувальну та антиоксидантну дію.
Провітамін В5 (D-pantenol) - регенерує, заспокоює, захищає ніжну шкіру і слизові оболонки.
Олія примули вечірньої забезпечує протизапальний, болезаспокійливий і ранозагоювальний ефекти, інтенсивно живить і зволожує шкіру. Високий вміст гамма-лінолевої кислоти має омолоджуючу дію. Олія ідеально підходить для догляду за сухою, чутливою, схильною до алергічних реакцій та лущення шкіри
Click to order