Міцелярна вода з ромашкою для чутливої ​​шкіри

280,00
грн.
  • Міцелярна вода - це м'який очищаючий засіб, що розчиняє макіяж і забруднення шкіри, зберігаючи баланс гідроліпідної оболонки, і не вимагає обов'язкового змивання. Він добрий тим, що не сушить шкіру і не дратує слізні залози, а значить, підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи чутливу, а також для зняття макіяжу з очей.
  • Гідролат ромашки в складі цього засобу тонізують шкіру, має антикуперозний дію. Запобігає появі зморшок, повертає шкірі пружність, знімає роздратування, чутливість, допомагає при розацее, акне, почервоніння.
  • Зволожуючий рослинний гліцерин підтримує зволоження шкіри, створюючи на її поверхні захисну плівку. Ці пом'якшувальні властивості забезпечують ідеальний комфорт для шкіри і дають дуже м'який дотик. Ми використовуємо високоякісний гліцерин, дуже чистий і гарантовано рослинного походження без ГМО.
  • Фукоцерт - натуральний активний інгредієнт, що складається з полісахаридів. Володіє чудовими зволожуючими властивостями, але також має доведений заспокійливий і реструктуруючий ефект. Він також володіє антивікової активністю, цікавою тим, що діє на механізм сіртуїнів, справжніх «білків довголіття».
Click to order