Гідрофільна олія для очищення нормальної та комбінованої шкіри

325,00
грн.
Активні компоненти:
Олія авокадо для обличчя дозволяє запобігти раннім зморшкам, зволожує шкіру. Має комплексний позитивний вплив, активізує захисні функції, має відновлюючу і антиоксидантну дію, стимулює вироблення колагену.
Абрикосова олія надає освіжаючу, відновлюючу, загоювальну, заспокійливу, тонізуючу антибактеріальну, антисептичну, пом'якшувальну та антиоксидантну дію.
Олія мигдалю - часто називають "олією краси" завдяки унікальному складу та дії. Вона здатна перетворити, омолодити, відновити виснажену дерму. У її складі присутні багато жирних кислот (особливо лінолевої та олеїнової), а також потужного антиоксиданту - вітаміну Е. У поєднанні з омолоджуючим ефектом вітаміну F вони розгладжують зморшки, підвищують пружність і надають шкірі сяйва.
Провітамін В5 (D-pantenol) – регенерує, заспокоює, захищає ніжну шкіру та слизові оболонки.
Олія обліпихи знімає запалення, має антибактеріальну та регенеруючу дію. Вся загадка криється у її природному складі, що містить безліч корисних мінералів та ферментів. Наприклад, пігменти, що фарбують ягоди обліпихи в помаранчевий колір, живлять і зволожують шкіру, вирівнюють її колір, а також захищають обличчя від лущення.

Click to order